TORNAR ENRERE TORNAR ENRERE
15/02/2024
MOVES III - Mobilitat Eficient i Sostenible

Programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible MOVES III

El camp de la sostenibilitat conforma un dels nostres pilars d'actuació i, a part d'oferir productes i serveis ambientalment responsables, treballem en la revisió constant per a la millora de tots els nostres processos.

En aquest sentit, formem part de les empreses receptores dels fons NextGenerationEU a través del Programa d'incentius a la Mobilitat Eficient i Sostenible MOVES III proposat pel Ministeri per a la Transició Ecològica.

L'adquisició de vehicles elèctrics o híbrids endollables ens permetrà la fomentar la disminució de les emissions de CO2 i d'altres emissions contaminants, la millora de la qualitat de l'aire, l'estalvi energètic i la diversificació de les fonts energètiques al transport, així com la consegüent reducció de la dependència dels productes petrolífers.

 

El Programa MOVES III està finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU i s'emmarca dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya, proposta del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. Aquest pressupost s'adreça a incentivar la mobilitat elèctrica i, particularment, la compra de vehicles elèctrics i el desplegament d'infraestructura de recàrrega per a aquests vehicles. El programa va dirigit tant a la ciutadania, com a les entitats, empreses i professionals, així com també a altres administracions.

Per a més informació, documentació, guies i models del programa MOVES III, pot consultar al següent ENLLAÇ (Clicar aquí).


Productes i idees per a l'ambientalització dels espais de treball.